Mugrugs · stickning/knitting

Sweet mugrugs

 

20180121_123308
Blomman på bilden är virkad efter halva mönstret av ”Secret Pond” som du hittar HÄR.

Satt och klämde på mina Cahlista mininystan i helgen och ville göra något roligt med de rosa nystanen. (Alltså, har ni sett mitt Instagram-flöde på sistone? Stor brist på rosa), samtidigt har jag börjat på en tre veckors lång lågkaloriediet så min hjärna klarade inte något för avancerat. Resultatet blev dessa dominorutsunderlägg! Ett perfekt prova-på-dominorutor-projekt! (Vill du också ha massa mininystan av Scheepjes Cahlista att klämma på finns 109-packet HÄR.)

Här är mönstret till sweet mug rugs: Sweet mug rugs – svenska

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

20180121_122823

Last weekend I was squizing my Scheepjes Cahlista minis and wanted to make something simple and PINK, and ended up making these mugrugs. They’re perfect if you want to try knitting mitred squares. The English pattern for the Sweet mug rugs are here: Sweet mug rugs – English

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

20171129_185524
Yummie, yummie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s