kudde / pillow · stickning/knitting

Strictly Pillow – kudde

20171229_132912

Pingo dream från det franska garnmärket Pingouin blev det första garnet jag satte tänderna, eller snarare stickorna, bland de jag fått testa för Favoritgarner.se, för jag såg omedelbart potentialen hos detta garn. Jag har ju velat göra en enfärgad flätstickad kudde ganska länge, där garnet ska vara ganska neutralt så att mönstret skulle få tala för sig själv. Tycker det blev ganska perfekt (eller tja, tittar du noga gjorde jag två misstag, men garnet är perfekt i alla fall). Och snabbt gick det, eftersom garnet är ganska tjockt (12 maskor på 10 cm med stickor 7). Garnet består av 80 % akryl och 20 % polyamid, men har ändå en lyxig känsla, du kan kolla in färgerna här hos Favoritgarner.se.

Mitt mönster till kudden hittar du här: Strictly pillow – svenska

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

20171229_132936

20171229_133020.jpg

Stitchbloggers have been trying out yarns from the French yarnbrands Pengouin and Phildar and Pingo Dream was the first yarn I tested. I’ve had an idea of a one-colored cablepillow for quite som time now, and this was the perfect yarn, letting the pattern speak for itself. I’m really happy with it and I love the yarn, the stitchdefinition is awesome! (Check out the yarn and colors HERE.)

Here’s my pattern for this pillow: Strictly pillow – English

20171226_145533

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

 

4 reaktioner till “Strictly Pillow – kudde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s