Sjalar / Shawls · Virkning/crochet

Citysjalen / Cityshawl

20180114_114455

I somras blev jag helt kär i garnet Wanderlust från Scheepjes och köpte på mig några nystan i färgen Hawaii. Jag hade absolut ingen plan och jag har gått och klämt på det lite då och då. När sen Erika (Fingerscroched.se) skapade den här sjalen var det som att det var exakt det jag köpt garnet för! Jag älskar smala trekantssjalar och efter julens hets behövde jag ett projekt att varva ner med, så detta var perfekt. Mönstret är enkelt och lätt att lära sig och garnets färgskiftningar gör virkandet spännande. Kanten är urgullig och blev jättebra efter blockning. Jag är inte en jättevan blockare och var lite orolig att det inte skulle funka med ett akrylgarn, men det blev jättebra!

Du kan läsa mer om sjalen hos Erika HÄR.

Och mönstret finns att köpa HÄR, hos Favoritgarner.se, med eller utan garn om man vill.

When Favoritgarner.se started selling Scheepjes Wanderlust last summer I totally fell in love with the colorway Hawaii, and I got myself a few balls. I had no idea what to make from them, but was squizing them a bit now and then. When Erika (Fingerscroched.se) released the pattern for her Cityshawl I knew instantly that this was what the yarn had been waiting for! I love the more narrow kind of  shawls and this was such a fun crochetproject. 

You can read more about the shawl on Erikas blog HERE.

You can buy the pattern HERE, with or without yarn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s