Halskrage / Cowl · stickning/knitting

Ice cold cowl – halskrage

20171217_123620

De flesta stickar och virkar nog helst med rena naturmaterial, om man fick välja helt fritt och man hittar det perfekta garnet. Dock har ju alla garn nackdelar, bomull kan bli tungt och oelastiskt och ull kan vara fasligt sticksigt, då kan akryl vara ett bra alternativ (att blanda in akryl med naturmaterial är ofta toppen), speciellt för plånboken. MEN, Phildars ”Phil Alaska” är något så ovanligt som ett ullgarn (100 % ull!) som i princip inte sticks alls! (Kolla in det HÄR hos Favoritgarner.se) Därför tänkte jag att detta blir perfekt till ungen, vars gamla halskragar börjar bli utslitna och för små. Mönstret är superenkelt och du stickar kragen utan problem på en kväll.

Här är mitt mönster som pdf: Ice cold cowl Svenska

Psssst! Håll utkik på min Facebook-sida Annimia, inom kort kommer en utlottning av fyra nystan av just detta härliga garn där, och ni kan tävla till och med 21 januari kl. 20:00!

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

Phildar ”Phil Alaska” is a yarn made of 100% wool, but it doesn’t itch! What could be more perfect than to knit a cowl for the kid? Check out all colors HERE. This cowl fits both adults and kids and is easily adaptable. You knit it in an evening and consists of just knit and purl.

Here’s my pattern in English: Ice cold cowl English

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

20171217_123627

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s