mössor/hats · stickning/knitting

Keep me warm – earflaphat

20180109_161234

Jag älskar öronlappsmössor. ÄLSKAR. Det har inte blivit så många den senaste tiden, och det måste bli bättring på den fronten! Jag brukade göra massor för några år sedan. Eller några… tio år sen, eller mer… Detta är en superhärlig och snabbstickad mössa. Den blir riktigt tjock och sticks inte alls (akryl). Modellen är nästan lite grov, men glittret i garnet gör den ändå feminin. Garnet heter Pingo Shiny från Pingouin och du hittar det HÄR hos Favoritgarner.se.

Här är mitt mönster: Keep me warm mössan – Svenska

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

I love earflaphats. LOVE, LOVE, LOVE! I used to knit them all the time 10 years ago (or more! Time flies!) but haven’t in a long time. Time to change that! This is a superquick knit, and don’t be fooled by the bulkyness, the yarn has a lot of glitter (impossible for me to catch on the pic), so it’s still a bit feminine. I’ve used Pingo Shiny from Pingouin and you can check it out HERE.

And… here’s the English pattern: Keep me warm – hat – English

20180109_161049

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s