stickning/knitting · top 5 · Virkning/crochet

December topp 5 2017

1514723444091

December var heeektisk och helt underbar! Igår skrev jag ett inlägg om Stitchblogger’s julkalender som jag har haft äran att få vara en del av. Jag tror att jag fick med alla alster på ovan kollage av alster jag gjort färdigt under december. Många småprojekt och jag längtar verkligen efter att få sticka på stooora och tidskrävande projekt nu! Egentligen har jag fler färdigt som bara väntar på lite mönsterskrivning, blogginläggsskrivning och sen lite hemliga projekt som jag längtar så sjukt mycket efter att få avslöja!

2017 har varit ett helt fantastiskt år! Det är året jag startade denna blogg och kom igång med mönsterskrivandet på riktigt, men framför allt är det året jag fick bli en del av Favoritgarners Stitchbloggerteam! Det är helt galet och så himla roligt att få vara med om detta och att få lära känna övriga medlemmar.

December has been hectic and just fabulous! My previous post was all about Stitchblogger’s adventcalender-event that I had to honor to be a part of. It was a month of a lot of small projects, and I long so much to start something big and timeconsuming…

2017 was an amazing year, It’s the year I started this blog and got the patternwriting going for real! The best thing was becoming a part of Favoritgarner’s Stitchblogger team. It’s so much fun to gotten to know all the other nice girls of the team.

Decembers topp 5 blir ju såklart en sammanfattning av året genom en lista på mina fem favoriter bland mina egna mönster. December´s top 5 is sort of a conclusion of my patternyear and consists of my favorites among my own pattern. 

  1. Elizaponcho bara för att jag vill ha en egen, i vuxenstorlek. Just because I want one adultsize, for myself.20170408_133653
  2. Blomkrans / Flower Wreath För att den gör mig glad och jag vill göra fler varianter. This makes me happy and I want to make more versions of it. 20170530_192317
  3. Poppydot sjal/shawl För att det kändes som att jag jobbade på den i en eeevighet! Because it felt like I was working on this one foreeeever.20171119_153942
  4. Iris-sjalen / Iris shawl Den är så simpel och garnet är så mjuuukt… Simple pattern and sooooft yarn!20170526_173339
  5. Happy Babyblanket Den virkades upp så snabbt och var rolig hela projektet igenom! This was such a quick make and loved crocheting every stitch.20170924_114045

Pssst! Du har väl läst om att några i Stitchblogger’s ska virka en temperaturfilt? Jag med, men en stickad variant! Jag längtar så efter att få börja, och imorgon skriver jag ett nytt inlägg med all information du behöver för att göra min. Så länge kan du läsa om projektet HÄR, på Stitchbloggers.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s