Poncho

Elizaponcho

20170408_133653

Så fort jag blev tillfrågad att vara med på #favoritgarnerpopup visste jag med en gång att jag ville göra en barnponcho i det härligt gosiga garnet Scheepjes Eliza. Och nu är den klar! Denna är så klart inte till min son som älskar blått och som tror att tjejgrejer innehåller baciller så det krävdes en hel del mutor (glass, chips och godis) för att han skulle ställa upp på bild.

Garnet finns i 36 härliga färger och är lätt att sticka i. Jag, som lovat att aldrig ge bort stickiga plagg till barn, tycker att detta är toppen! Har två blåaktiga nystan kvar plus lite av det vita och rosa så det ska bli lite fler småvarmt till barn, kanske någon vuxengrej också!

Garnet beställer du så klart på Favortigarner.se.

Här är pdf på mönstret på svenska: Barnponcho i Eliza svenska 170408

As soon as I was asked to be a part of the challenge #favoritgarnetpopup I immediately knew that I wanted to make a poncho for kids in the soft yarn Scheepjes Eliza. And now it’s all done! I obviously didn’t make this for my soon, who loves blue and thinks that girliestuff are poisonous, but he was the only model available and did the job (greatly I think) only after a lot of bribing.

The yarn is available in 36 lovely colors and knits up well. I, who promised to never give away itchy garments to kids, think it’s a great yarn! I have two blueish balls left, and some of the white and pink, so I plan a few more kidsstuff like beanies and such. Maybe even something for adults!

Here’s the pdf-pattern in English: Barnponcho i Eliza engelska 170408

3 reaktioner till “Elizaponcho

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s