Duk/tablecloth/doilies

Påskduk i Catona/Easter tablecloth

20170406_165311

Det går såklart utmärkt att sticka i Scheepjes Catona! Påsk tillhör inte riktigt min favorithögtid men lite pynt är ju alltid roligt (eh, och godiset såklart). Här kommer ett superenkelt mönster på en liten duk. Tekniken är lätt så man kan anpassa storleken som man vill egentligen. Tänk en jättestor sådan här duk! Eller en halsduk… i Merino Soft i så fall så klart!

Här är mönstret och garnet köper du så klart på Favoritgarner.se!

Stickad påskduk i Catona svenska

Scheepjes Catona is (of course) an excellent knitting yarn! Easter is not really my favorite holiday (oh, ok, I love the candy) but it’s always fun to make something new every year. Here’s the pattern for a small tablecloth, but the technique is very simple and can easily be modified to make the table cloth anu size. Imagine a huge tablecloth like this! Or a scarf… in Merino Soft…

Here’s the English version of the pattern:

Stickad påskduk i Catona English

2 reaktioner till “Påskduk i Catona/Easter tablecloth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s