mössor/hats · stickning/knitting

Boo! Halloween mössa/hat

20170910_093047

Trots att jag hatar att klä ut mig och att gå på maskerader så älskar jag Halloween och all halloweenpynt! Det kan vara för att denna högtid ger en chansen att äta massa smågodis, som jag inte äter annars. Jag bodde också ett år i USA (på 90 –talet) och Halloween var något helt nytt för mig då och jag har så mysiga minnen från firandet då. Jag älskar också höstens krispiga dagar och önskar att bus eller godis kunde arrangeras ordentligt även i Sverige! Grundmönstret till min Halloween-mössa är samma som till ”Say my name”-mössan och du hittar mönstret till den HÄR, men med detta broderi på istället:

20171008_112400

Jag har använt Scheepjes ColourCrafter i färgerna svart 1002 och orange 2002. Du kan hitta alla härliga färger Här på Favoritgarner.se.

After living a year in the US I love Halloween. I hate dressing up, but I love getting a reason to eat lots of candy (I normally don’t). Oh, but I do love dressing little kiddo up, and wish that trick or treat was more organized in Sweden!

My Halloween-hat is knit the same way as “Say my name hat” (you can find my free pattern Here). Instead of my name I embroidered Boo! on it instead, according to above chart. I’ve used Scheepjes ColourCrafter in the colors black 1002 and orange 2002, and you can look at all the lovely colors at Favoritgarner.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s