Halsduk / scarf · Halskrage / Cowl · Sjalar / Shawls · stickning/knitting · Virkning/crochet

Vira – Rectangular shawl

English below.

Jomen vi fortsätter på temat att kombinera stickning och virkning. Medan jag gjorde Anoppisjalen så fick jag idén till denna rektangulära sjal. Hade ju en ett perfekt ombréfärgat Whirlnystan (Kolla in dem HÄR hos Favoritgarner.se) där jag vill att ombréeffekten skulle synas så mycket som möjligt men samtidigt behövdes det hända något mer, så då blev det denna sjal. Långa partier med avkopplande rätstickningar som bryts av med lite virkning. 🙂

Här är mitt gratismönster som du kan ladda hem:

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (@Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

Vill man slippa fransarna kan man istället sy ihop ändarna, det gjorde jag på den andra sjalen jag gjorde och blev riktigt nöjd! (Till denna har jag använt Vikinggarns Nordlys som du kan kolla in HÄR.)

So, while desiging the Anoppishawl I got the idea of a rectangular shawl made with a fantastic Whirlcake I had (In case you’ve missed the ”thing” with Whirl, check them out HERE at Favoritgarner.com). I think it turned out lovely! You can make it with a fringe or just sew the short ends together like I’ve done in the above shawl (made with lovely Vikinggarn Nordlys, chech out the lovely colors HERE). Love them both and of course this pattern is EASILY adaptable så you can use any yarn.

Here’s my free pdf-pattern to download:

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s