stickning/knitting · Vantar / mittens

Revolt – torgvantar / Fingerless gloves

Jag har verkligen behövt ett par fina torgvantar för alla barnvagnspromenader, men det har hela tiden kommit annat emellan, men ÄNTLIGEN fick jag tummen ur och gjorde dessa. Jag hade en klar bild på hur jag ville ha dem, tighta, och gula. Första paret (de gula) blev lite för lösa för min smak men de passade perfekt på min mans händer så det var bara att sticka ett par till åt mig själv, tyvärr räckte inte det gula garnet så det fick bli gröna till mig själv.

Garnet jag använt är superhärliga Katia Merino 100 % som du kan kolla in HÄR hos Favoritgarner.se. Alltså maskdefinitionen är outstanding på detta fina garn!

Här är PDF-mönstret på Svenska:

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (@Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

I’ve been needing a pair of fingless mittens for a while, but haven’t come around to make a pair for myself until now. These are quick and simple, but yet with a lacepattern. I ended up making two pair in different sizes as the first one ended up fitting my husband better than on me, so had to make another pair for myself 🙂

I’ve used the yarn Katia Merino 100% (from Favoritgarner.com, check it out HERE), such a lovely yarn with outstanding stitchdefinition.

Here’s the free PDF-pattern in English:

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

I knoooow, my finger are extremely short and chubby 🙂
My husbands fingers are more normal, I hope our sons got his genes, not mine 🙂
In September 2022, I made two more, I added 1 strand of kidsilk to the pink one on the ”patternpart”, and I love the result!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s