Köksgrejer/kitchenstuff · mandala · Mugrugs · scrapyarn/restgarn · Virkning/crochet

Candy Cotton glasunderlägg / Coaster

20190227_124032

Jag har så många idéer för min Candy cotton hexie, och här kommer den enklaste av dem, glasunderlägg. Det är exakt samma mönster som till duken, men jag har använt Svarta fårets Tilda Cotton Eco, kolla in dem HÄR hos Favoritgarner.se. Jag har använt restgarner från tidigare projekt, men för fyra stycken bör du inte behöva mer än 1 nystan i varje färg, men det beror förstås på hur många gånger samma färg används för varje hexie så klart.

Här är mönstret som pdf: Annimia-Candy Cotton-glasunderlägg- SVENSKA

20190227_124046

I have tons of ideas of what to make with my pattern Candycotton hexie and the simplest of them is a coaster. For these I’ve used scraps of Tilda Cotton Eco by Svarta Fåret, (check out this lovely organic yarn HERE at Favoritgarner.com). Depending on how many colors you want to use, I don’t think you you’ll need more than 1 ball of each color to make 4. 

Pattern: Annimia-Candy Cotton-Coaster- ENGLISH-US

20190227_123957
The coasters are not tiny, it’s the cup/bowl that is big. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s