Halskrage / Cowl · stickning/knitting

Louise – Halsvärmare / Cowl

20180823_154011

Jag har ju blivit lite kär i Scheepjes Stonewashed XL (kolla in garnet HÄR hos Favoritgarner.se)  och ville därför göra något mjukt till mig själv inför hösten. När jag var klar med den turkosa (som var till mig), fick min 6-åring prova den, och eftersom han gillade den så mycket får han väl behålla den och jag gjorde en rosa till mig själv. Båda är i samma storlek, och passar då både liten som stor. Jag ville att min skulle vara ganska tight, och vill man ha en större får man öka maskantalet med 4 per gång. Tänk på att garnet kanske inte räcker då, utan man behöver kanske 2 nystan av varje färg istället.

Här är mönstret på svensk: halsvärmaren Louise – Svenska

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

Since I’ve fallen in love with the yarn Scheepjes Stonewashed XL (check it out HERE), I wanted to make something cosy for myself for fall. I made the turqoise one, but since my 6-yearold loved it when he tried it, he gets to keep it and I made a pink one for myself instead. They’re both the same size and apperently it fits both kid and adult. However I really wanted a snug fit on my cowl and if you like it more loose you just add stitches 4 at a time. Just keep in mind that you might need to balls of each color if you make your cowl bigger.

Here’s the English pattern: Louise-cowl English

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

20180823_151104

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s