filt/blanket · Rutor / squares · Virkning/crochet

Lekfilt / Playblanket Ingrid

20181019_133705 (1)

Till den här lekfilten till baby har jag använt ett colorpack med mininystan Cahlista från scheepjes. Paketet innehåller alla 109 Cahlistafärger i supersöta 15 grams nystan. Det är nästan så att man inte vill använda upp garnet för nystanen är så söta och ser ut som karameller. Du kan köpa paketet hos Favoritgarner.se HÄR. Jag har använt nästan alla färger (lite av varje, det finns en hel del garn kvar nu när jag är klar med filten), och alla rutor är olika. Rutan är enkel variant av mormorsrutan och mönstret till filten finns här: Lekfilt Ingrid – Svenska

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

20181019_133647 (1)

This playblanket was a perfect project for my colorpack of miniballs Cahlista by Scheepjes. (Check out the yarn HERE.) I’ve used almost all colors (every square is different), but I still have a lot of yarn left.

Here’s the pattern in English: Playblanket Ingrid – English

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

2 reaktioner till “Lekfilt / Playblanket Ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s