Halsduk / scarf · stickning/knitting

Snabba halsdukar / Quick scarves

Ni har väl inte missat att det supermysiga garnet Phildar Nebuleuse är på rea hos Favoritgarner.se? Kolla in det HÄR. Efter att jag gjort Martins zigzaghalsduk hade jag en hel del garn kvar så efter några dagars klämmande bestämde jag mig för att göra ett par snabbstickade halsdukar av dem. Den första att bli klar är Ozzywozzyhalsduken, (Ja, ja jag är så dålig på namn, och denna fick sitt namn för att med en baby i huset känns det som att jag säger ozzywozzy hela tiden, och ja, den gula färgen är identisk med vad som även finns i bebisens blöja ibland), och denna halsduk tänker jag behålla till mig själv.

20181015_144341 (1)

Mönstret till denna halsduk finns här: Ozzywozzy halsduk

Here’s the English pattern: Ozzywozzy Scarf – English

 

 

 

Den andra halsduken är stickad med samma tjocka stickor och fluffiga garn, men istället stickad på längden och jag kallar den No Fuzz-halsduken för den är lika lätt den.

20181022_110024 (1)

 

Mönstret till No Fuzz-halsduken hittar du här: No fuzz halsduken

And the patterin in English:  No fuzz scarf – English

 

 

 
Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

After having knit Martin’s zigzag scarf I’ve been squizing the other balls I have left of Phildar Nebuleuse and decided to make a couple of quick scarves from them. (You haven’t missed that this soft yarn is on sale at Favoritgarner.se? Check it out HERE.) The first is the Ozzywozzy scarf (yes I suck at naming my things, but as this is what I seem to be saying a lot to my newborn and the color is also identical to the color of somethings left in his diaper, this is the name of the scarf – still love the color though :)). They are so simple to make that they hardly need a pattern, but I still made a little PDF-pattern for them.

The second scarf I made is just as simple to make, and knit with the same thick knitting needles, but the stripes are the other way around. You’ll find the pattern above, beside the respective photos.

These are free patterns, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing them, so please treat them with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

IMG_20181015_100917_071 (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s