Halsduk / scarf · stickning/knitting

Martins halsduk / scarf

20181010_143306 (1)

Ni har väl inte missat Favoritgarner.se’s stora garnrea? Ett av garnerna som reas ut har jag stickat en halsduk av: Phildar Nebuleuse, kollar in garnet HÄR. Det är ett supermjukt garn som trots att det innehåller 41 % ull inte alls är sticksigt, utan är helt underbart mjukt och därmed perfekt för halsdukar. Ett stort plus är också att garnet är tjockt och stickas med 7 mm’s stickor så denna halsduk stickar du på ett kick! Perfekt som julklapp och nu när garnet dessutom är på rea…

Här är mönstret på halsduken: Martins halsduk

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

20181010_142658 (1)
Tired newbornbabydaddy… 🙂

Favoritgarner.se has a sale on some of it’s yarns and one of the yarns with extra great price is Phildar Nebuleuse. (Check it out HERE). I’ve made a scarf with this lovely soft and cuddly yarn. It’s knit on knitting needles 7 mm so it’s a really quick knit. 

Here’s the pattern in English: Martin’s scarf – English

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s