Halloween · Midsommar / Midsummer · stickning/knitting

New model in town

20181007_124758 (2)

I rätt många år har vi försökt få ett småsyskon till Melvin och efter att ha försökt själva, betalat dyrt för privat IVF och till slut gett upp och tänkt att ett barn, det är bra det med (jag är ju ändå 41 år), så blev jag helt otippat gravid naturligt och 29 september kom det lilla underverket. Lillebror är ännu namnlös och efter en tuff förlossning (ja, alltså finns det otuffa förlossningar?? Men denna var tuff även för lillen så det blev akut snitt), har han nu börjat återhämta sig, och jag med.

Han skulle kommit först 13 oktober och eftersom storebror valde att vänta 9 dagar extra i magen var jag inte helt förberedd på att lille ville komma ut två veckor tidigt så jag är fortfarande lite tagen på sängen. 🙂 I min hjärna är det fortfarande två veckor tills vi skulle ses på riktigt.

HÄR är länk till mönstret på den söta pumpamössan lillen har på sig. Den är designad av Jillbert och jag hittade mönstret gratis på Ravelry. Jag har använt garnet Scheepjes Colour Crafter i orange och grönt. Kolla in det prisvärda (seriöst, det känns som att nystanen aldrig tar slut!) akrylgarnet HÄR hos Favoritgarner.se.

20181007_124801 (2)

Let me introduce our new family member and yarnmodel: Little brother (still nameless). We’ve been wanting a babysibling for Melvin for several years, but with no success neither natural nor with help of IVF we decided a year ago to be happy with having one kid. Totally unexpectadly I did become pregnant anyway, and totally natural, and on September 29 babybrother decided to pop out, two weeks before duedate. It still feels so unreal and we are so thankful and happy.

Well, new kid, new model :). And since he was due 13 October, in the middle of Halloweenmonth, he of course has to model a pumpkinhat. 

You find the pattern HERE for the cute Pumpkinhat, designed by Jillbert (www.simplejill.com) I found the pattern free on Ravelry. 

I’ve used the yarn Scheepjes Colour Crafter and you can check out all the colors HERE, at Favoritgarner.se. 

2 reaktioner till “New model in town

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s