kudde / pillow · stickning/knitting

Henrietta – Kudde/pillow

20180822_120951

Jag har en ny garnförälskelse. Lite märkligt eftersom detta garn legat i min garnlåda länge nu och jag har bara klämt lite på det då och då men ganska snart lagt tillbaka det utan att veta vad jag ska göra med det. Plötsligt kom dock uppenbarelsen till mig (denna kudde) och så fort jag började sticka med det blev jag helt såld. Fluffigt, mjukt och snabbstickat som attans. Kolla in Scheepjes Stonewashed XL HÄR hos Favoritgarner.se. Detta är en tjockare variant av Stonewashed och jag tycker att fluffigheten är klart markantare i XL-varianten än i den vanliga, tunna Stonewashed.

Här är mönstret på snabbstickade kudden Henrietta: Henrietta kudde – Svenska

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

20180816_155603

I have a new yarncrush! I have been having a few balls of Stonewashed XL in my stash for a while. I knew it would become a pillow of some sort, but the inspiration just didn’t come to me. Well until just recently and as soon as I’d knitted the first row I was completely sold. The yarn is soft, cuddly and such a quickknit. Check it out HERE at Favoritgarner.se. It’s a heavier version of  Stonewashed, but feels so much yummier. 

Here’s the pattern in English: Henrietta Pillow -English

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s