filt/blanket · stickning/knitting

Enjoy the silence – Babyfilt / babyblanket

20180512_115117

Min man ville att jag skulle göra en babyfilt till en kompis, lila och svart och ganska tunn (kompisen är en inbiten synthare och svart och lila är visst synthfärger). Jag var vääääldigt skeptisk men eftersom mannen i princip aldrig kommer med projektönskemål var det bara att göra. Garnet är gamla Viking Björk som inte längre tillverkas, men som tack och lov fortfarande säljs hos Favoritgarner.se. Förhoppningarna var inte så höga, men jag är riktigt nöjd över resultatet! Tänk er denna filt i svart eller vitt i rätstickning och sedan olika regnbågsfärger i de slätstickade partierna… Detta är också första gången jag lyckas komma på ett namn innan jag ens är klar.

Här är mitt mönter som pdf: Enjoy the silence – babyfilt – svenska

20180304_101050

For once my husband asked me to make his friend a babyblanket; Purple and black and rather light. I choose the yarn Viking Björk, it’s discontinued but still being sold at Favoritgarner.se. I must say I wasn’t really sure about how this would turn out, but I’m really happy with it and I’m particularly proud of the name.

Here’s my pdf-pattern: Enjoy the silence – babyblanket – English

20180512_115052

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s