Rutor / squares · Virkning/crochet

Le Vesinet Square

20180424_172605

Nu var det dags visst dags att komplettera med del 4 i Nuts about Squares – CALen, som är ”Le Vesinet Square” designad av Sigrun Hugoey. Lättast att hitta mönstret är på den officiella NAS-sidan som du hittar HÄR. Det var lite pilligt med de små cirklarna i mitten, men de gick snabbt att göra och det var lättare än jag förväntade mig. Jag har använt mitt favorit virkgarn Scheepjes maxi sweet treat/sugar rush (kolla in det HÄR hos Favoritgarner.se) och listan över färgerna jag använt kommer sist i inlägget.

Well, it was time for some distractionproject again and it was time for part 4 of the Nuts about Squares CAL, the ”Le Vesinet Square”, designed by Sigrun Hugoey. You’ll find links to all patterns of the Nuts about Squares-CAL HERE. The middle was not as fiddly as I excpected and is really pretty. I’ve used my favorite crochetyarn: Scheepjes Sweet treat/sugar rush and you can check out the colors HERE.

Min färglista/my colorchoices:

Cirklar/circles
Mitten/centre: 222
Hörn/Corners: 251
resten/the rest: 519

Varv/Rounds:

1: 130
2: 130
3: 162
4: 222
5: 251
6: 251
7: 251
8: 162
9: 222

 

20180424_172620
And now they are four!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s