mandala · Påsk / Easter · scrapyarn/restgarn · Virkning/crochet

Glad påsk / Happy Easter 2018!

20180304_130922

Påsk är inte min favorithögtid, men såklart, som alla högtider, ger det en bra ursäkt att få virka lite påskpynt. Jag har virkat fina ”Flower mandala” designad av @mydiy.se, men i lite påskiga färger. Mönstret hittar du HÄR. Jag har använt lite olika färger av Scheepjes Catona.

20180318_141032

Sen när jag ändå höll på gjorde jag även några påskharar och kycklingar som jag hittade hos Pysselofix’s blogg. Snabbgjorda och söta som tusan. Jag tror att jag kommer att limma magneter på dem så att de får pryda kylskåpet kommande påskar. Jag har använt lite olika restgarner av Catona, även här. Påskhararna hittar du HÄR och påskkycklingarna hittar du HÄR.

20180329_082714

Nu önskar jag er alla en Glad Påsk med massa sol, garn och godis!

Easter is not my favorite holiday, but as any holiday, it gives me a reason to make some Easter decorations. I made the beautiful ”Flower mandala” designed by @mydiy.se, but tried to make it in Easter-inspired colors. You can find the pattern HERE.

And then I found the cute bunnies and chickens over at Pysselofix’s blog and I had to try them out as well. You can find the bunnypattern HERE, and the chickenpattern HERE.

I’ve used scraps of Catona for these projects, it’s such a s great yarn that works with most projects! (Check it out HERE.)

I wish you a happy Easter with lots of sun, yarn and candy!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s