Yarnrelated stuff

Perstorpsväskor

20180210_125451

*I samarbete med Perstorp Design och Favoritgarner*

Visst måste man ha en väska som matchar varje projekt? Vill visa min tredje Perstorpsväska för er. Den är i den nya färgen Peppermint (finns två nya färger till: Himmelsk blå och Varm sand) och du kan kolla in alla de fina väskorna hos Favoritgarner HÄR. Jag älskar de här väskorna, den första (den lilla rosa) fick jag av min svärmor för flera år sedan och den är såå praktisk! (Kolla in de nya retroväskorna också, tar mig direkt tillbaka till det tja, sådär glada va, åttiotalet. Jag hade en liknande när jag var liten, men hängde upp den på väggen för den var så fin… undra var den är nu?)

20180211_112917
Kolla vad snygga ihop!

Jag har blivit heeelt tokig i gult. Ärligt talat, det känns hur konstigt som helst, för jag har verkligen avskytt den färgen, och snart kommer det komma ett helt gäng gula alster, behöver nog en gul garnväska också… Men… Hm… den skulle inte matcha mina övriga så bra…

Just a quick little post to show off my new yarnbag from Perstorp Design, in the color Peppermint! Love how it matches the snow (eventhough I wish it was spring with NO snow) and the project I just finished. (Patternrelease within a week or two). 

Check out the other bag (AND the lovely new retrobags!) HERE, at Favoritgarner.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s