Köksgrejer/kitchenstuff · scrapyarn/restgarn · stickning/knitting

Mugcozy Jack

20170930_114427

Idag är det Internationella kaffedagen! Det får firas med massa kaffe och ett mönster på mugcozy. Eftersom det är första dagen på Oktober: Halloweenmånaden blir det så klart en Halloweeninspirerad mugcozy.

För en månad sedan lämnade jag min keramikverkstad och har därför den senaste tiden packat upp massor med keramik jag gjort. Hittade bl.a. fyra lila muggar jag gjorde 2004 (13 ÅR sedan, tiden går för fort!). Jag hade gjort dem utan öra och speciellt för att jag skulle sticka muggvärmare åt dem. Det blev aldrig riktigt av, men det är ju perfekt nu!

Garnet jag använt är det fina akrylgarnet från Scheepjes: ColourCrafter som du kan spana in HÄR hos Favoritgarner.

Och vill du göra en likadan mugcozy som mig så finns mönstret här:

mugcozy Jack- svenska

Today is International Coffeeday, and I celebrate it by drinking lots of coffee and sharing a new mugcozy-pattern with you. Since it’s also first day of October: Halloween-month, it’s of course inspired by Halloween. Here’s the pattern in English:

 mugcozy Jack – English

The yarn I’ve used is Scheepjes ColourCrafter and you can check out all the pretty colors HERE, at Favoritgarner.se.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s