Handledsvärmare / Wristwarmers · pärlstickning · stickning/knitting

Starstruck handledsvärmare/wristwarmers

20170923_145546(0)
(YES! My hands are small and chubby! :))

Jag är ju en pärlhoarder av rang, trots att jag nog inte en pärlar en enda grej om året, men jag älskar som tur är att sticka med pärlor! Medan jag stickade på Stardust-ponchon hoppades jag hela tiden att jag skulle få garn över så att jag kunde sticka ett par handledsvärmare med pärlor av garnet, och som tur var fick jag det! Var dock lite osäker på vad garnet som var kvar skulle räcka till så jag fegade lite och gjorde ganska korta handledsvärmare, som du hittar mönstret till här:

Starstruck handledsvärmare – svenska

Det är lätt att anpassa mönstret så att det passar vem som helst och du lägger bara upp fler maskor om du vill ha längre värmare. Vill du göra en helt egen variant är det ju superenkelt att göra ett eget mönster med pärlorna, du ritar bara upp ditt mönster på rutat papper.

Garnet jag använt är Scheepjes Stardust i färg 654, som du kan kolla in hos Favoritgarner HÄR. Det är glittrigt och superfint, men det är så himla svårt att få fram glittret på bild!

PSSST! Du har väl inte missat att Favoritgarner.se söker fler stickare/virkare från hela Scandinavien? Har du en stick/virkblogg och skulle tycka att det vore spännande med ett samarbete med en fantastisk garnwebshop så borde du kolla in den HÄR länken!

I loooove pearls, and I can’t walk into any store with pearls without bringing home some. Do I ever use them?  Well, I wish I could say yes, but no, they just lay in my boxes looking pretty. But occasionally I actually do use some, like when I find the perfect yarn to make wristwarmers with pearls. I was hoping to have leftover yarn from the Stardust-poncho I made, since it has the perfect thickness (or rather thinness) for pearls and the yarn itself is so sparkly!

Here’s my English pattern for my Starstruck wristwarmers with pearls: Starstruck wristwarmers – English

I’ve used Scheepjes Stardust, light blue number 654. You can check out the yarn HERE at Favoritgarner.se. (YES, this lovely online yarnstore do ship internationally!) I was unsure of  how much yarn I would need so I chickened out a bit and made rather short warmers. You can easily make them longer by just casting on more stitches. 

Happy crocheting!

This is a free pattern, but I appreciate if you link back to this page or tag me on Instagram, annimia77, if you post photos of finished projects made from my patterns. I would love to see the finished products!

20170912_165252

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s