filt/blanket · stickning/knitting

Rut – Babyfilt / Babyblanket

20170728_180442

Den här filten har varit klar i över en månad, men trots att den var rätt lätt att sticka så är det rätt många moment, vilket jag upptäckte när jag skulle skriva mönstret så jag har fått vänta på lämpligt tillfälle med mycket lugn och ro för att skriva det. PUH! Nu är det gjort i alla fall och du hittar det svenska pdf-mönstret här:

Babyfilten Rut – Svenska

Jag har alltid tänkt att Scheepjes Catona är ett utpräglat virkgarn, men ju mer jag stickar med det, ju mer älskar jag det! Det är perfekt till babyfiltar, den kommer i så många glada färger, och filten blir en lätt och skön sommarfilt. Du kan kolla in alla färger HÄR hos Favoritgarner.se.

I finished this blanket a while back, but I’ve had to wait for the right time to write the pattern. It’s easy to knit, once you get a hang of the domino-technique, but it’s still a lot of different squares so I really needed a peaceful time by myself to be able to write it all down! Now, finally, it’s done, and you can find the English pdf-pattern here:

BabyBlanket Rut – English

The yarn is Scheepjes Catona, and for every knitted project with this yarn I’m more and more in love with it. It’s great for babyblankets, as it comes in so many colors and makes perfect summer blankets! You can look at all the lovely colors HERE.

This is a free pattern, but I appreciate if you link back to this page or tag me on Instagram, annimia77 , if you post photos of finished projects made from my patterns. I would love to see the finished products!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s