Halskrage / Cowl · stickning/knitting

Soft as Honey – Halsvärmare / Cowl

20170904_132632

Om du följer mig på Instagram kommer du kanske ihåg att jag i mars lade ut bilder på en trekantssjal. Den är fortfarande under konstruktion (tja, alltså, på paus i väntan på det perfekta garnet att göra en till med de nödvändiga förändringarna som krävs för att den ska bli riktigt bra), men eftersom jag för säkerhetsskull beställde många fler nystan än vad som gick åt till sjalen, fick jag ett gäng nystan över i detta härliga garn! Vilken tur! Garnet heter Cream och kommer från Viking garn, och är ljuvligt mjukt! Du kan kolla in färgerna HÄR på Favoritgarner.se. Jag har hittills stickat handledsvärmare, denna halsvärmare, en till halsvärmare (kommer snart på bloggen) och kommer även att sticka en tredje halsvärmare i det. Undrar du varför det blir så många halsvärmare? Du förstår om du känner på garnet, har nog sällan stött på så gosigt garn!

20170825_075625

Detta mönster är enkelt, passar perfekt om man vill testa något annat än räta och aviga maskor på raka stickor. Lite ökningar och minskningar, men de är rätt lätta, tror jag… Här är pdf’en med mitt mönster som du kan hämta hem om du vill göra en likadan:

soft as honey – halskrage – svenska

I’m completely in love with the yarn “Cream” from Viking garn, as it it sooo soft! I will make a total of three cowls with this yarn, just because it’s so snuggly and I think it’s perfect for around the neck. If I would have had enough yarn for a sweater I would love to make one for myself!

Check out the above link to the best online yarnstore: favoritgarner.se (worldwide shipping, and great service), if you want to look at the colors.

And here’s the pdf for the English version of my pattern.

 soft as honey – cowl – English

Happy knitting!

This is a free pattern, but I appreciate if you link back to this page or tag me on Instagram, @annimia77, if you post photos of finished projects made from my patterns. I would love to see the finished products!

20170904_132831

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s