Okategoriserade

Garnleverans/Yarndelivery!

 

20170324_151714En del dagar är bättre än andra och garnleveransdagar är (nästan) de allra bästa! För några dagar sedan fick jag ett paket med alla dessa underbara garner!

Scheepjes fick sitt genombrott i Sverige för ett år sedan i och med öppnandet av Favoritgarner.se och har blivit ett populärt garn bland virkare. Nu har jag fått utmaningen från just Favoritgarner att testa flera av Scheepjes garner för stickning! Jag älskar utmaningar och nu kan ni förvänta er en massa stickat här på bloggen, det mesta mina egna mönster, och jag kommer även berätta om garnerna ur ett stickperspektiv. Spännande va?

Some days are better than others and yarndeliverydays are (almost) the best! A few days ago I received this box of lovely yarn!

Scheepjes yarns has become popular amongst crocheters in Sweden since the opening of the webshop Favoritgarner.se, and I’ve now got the exciting challenge by Favoritgarner to try knitting with some of Scheepjes yarns. Expect a lot of blogposts about knitting in the near future (mostly my own patterns and reviews of the yarns with a knitter’s perspective).

Här är garnerna jag kommer att testa / I will test the following yarns:

Merino Soft
Eliza
Bloom
Secret Garden
Stone Washed
Stardust

Om du blir sugen på att testa något av garnerna finns alla att beställa på Favoritgarner.se (supersnabb leverans och fri frakt!). Bor du i Stockholmsområdet så är lagerbutiken öppen lite då och då, kolla på hemsidan för öppettider.

20170324_124213

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s