mandala · Virkning/crochet

All colours mandala

Jag fick alldeles för mycket betalt för en mössa som jag ska skicka till en kompis, och ville därför lägga i lite fler grejer i paketet som jag ska skicka… Hade lite Tildagarn från Svarta Fåret i färger som kanske passar henne och ville göra ett ganska snabbt projekt och hittade detta fina mönster på den grymma Johanna Lindahls blogg:

All colours mandala

Jag använde virknål 3,5 mm. Visst är det fint! Jag blev jättenöjd med resultatet!

My friend paid me too much for a hat I’ll send her, so I wanted to add a few more things in the package to her. I had some Tilda-yarn from Svarta Fåret in colors that she might like, and I wanted the project to be quick. I found this lovely free pattern designed by talented Johanna Lindahl (link above). I used hook 3,5 mm and I’m really happy with the result.

20170310_165913

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s