Rutor / squares · Virkning/crochet

GrannySquareday 2021 -Square Lithe

Glad mormorsrutedag 2021 dådå! Detta är verkligen ett kul event på Instagram och dagen till ära släpper jag ett litet gratis rutmönster. Du hittar pdf-mönstret här:

Man kan använda valfritt garn så klart, jag har använt tre olika garn för mina rutor: Scheepjes Catona, Scheepjes Sugar Rush och Schachenmayr Catania. Tre toppenbomullsgarner och du kan hitta dem hos Favoritgarner.se.

Jag gillar ju att göra något kul med mina rutor och en av rutorna har jag monterat på en låda jag haft i evigheter som liksom är gjord för att man ska montera något i locket. Först målade jag den så klart. Köpte den på Panduro, men, tja som sagt evigheter sedan så kan ju inte alls garantera att de fortfarande säljer sådana. (Se bilden längst ner.)

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (@Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

Yey, who doesn’t love grannysquareday? So many lovely squares to check out!

Well, to celebrate this year, I’ve designed my own little square, and you can find the pdf for it here:

I like to make something different with my squares, and I’ve had this little box for ages (literally!), and I’ve saved it for the perfect thing to put in the square, and now (ages later) was the time!

I have used three different yarns for my squares, Scheepjes Catona, Scheepjes Sugar Rush and Schachenmayr Catania, all yarns are great cottonyarns and you can find them at Favoritgarner.com.

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s