Halsduk / scarf · stickning/knitting

Rosario halsduk – Scarf

20190202_134931 (1)

Jag älskar halsdukar, ju större och längre desto bättre. Och så älskar jag zigzag-mönster. Och ickesticksigt merinogarn. Och rosa.

Jag har använt ett för mig helt nytt garn: Katias merino sport som du kan kolla in HÄR hos Favoritgarner.se. Det är tjockt, gossigt och snabbstickat med superfin maskdefintion. Det finns i hela 42 fina och klara färger dessutom, vilket jag tycker är ett stort plus! Detta garn kommer jag helt klart göra fler grejer av.

Här är mitt mönster som PDF: Rosario halsduk

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

I love scarves. And chevronpattern. And highquality merinowool. And pink. 

For this scarf I’ve used a for me new yarn: Merino sport by Katiayarns. Check it out HERE at Favoritgarner.se. It’s a squishy merinoyarn with great stitchdefinition and comes in 42 lovely colors. I’m really looking forward to making more stuff with this yarn!

Here’s my free pattern as a PDF: Rosario scarf – English

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks. 

54518424_1423437384471594_307073097758932992_n

Karin Birkehammar (@workingwithmyhands på Instagram) teststickade mitt mönster men använde istället Katias Cotton merino i färgerna 51, 105 och 104. (Det gick åt 2 nystan i varje färg och hon gjorde den dessutom lite längre.)

Karin Birkehammar @workingwithmyhands on Instagram) testknitted the scarf, using Cotton merino by Katiayarn, in the colors 51, 105 and 104. (2 balls of each color). 

Här kan du spana in det fina Cotton merinogarnet / check out the lovely Cotton merino by Katiayarns at Favoritgarner.se

20190328_140703 (1)

Christina Jensen (@jensen392 på Instagram) har också teststickat Rosariohalsduken och så här fin blev hennes. Hon använde garnet Katia Atlantic i färgerna 104, 101 och 202 och även för henne gick det åt 2 nystan av varje färg.

Christina Jensen (@jensen392 on Instagram) testknitted my pattern, using Atlatic by Katiayarns in colors 104, 101 and 202 (2 balls of each color). Absolutely lovely!

Kolla in Katia Atlantic / Check out Atlantic by Katiayarns HERE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s