Amigurumi · Virkning/crochet

Blipp rymdsnutte – securityblanket

20181111_112735 (1)

Ni har säkert inte missat att Titti (Diwybytitti på Instagram) har gjort mönster till de finaste babygrejerna! Jag vill göra alla till min lilla knodd, om det bara funnits tid… Kolla in hennes fina blogg HÄR. Hur som helst, denna rymdsnutte har jag planerat att göra under en tid nu, och nu när jag skulle träffa en gammal kollega som fick barn några veckor innan Vilmer kom, tänkte jag att det blir en perfekt present. Måste göra en till Vilmer också! Du hittar mönstret på Tittis blogg HÄR.

Jag använde restgarner av Catona i färgnumren 253 och 400 plus lite vitt och svart. Vet inte om jag gjorde exakt så många varv som det står i mönstret, och jag avslutade inte med ett varv med fasta maskor. (Garnet tog slut, ha ha.) Mönstret har massor av pedagogiska bilder. (Garnet hittar du i vanlig ordning HÄR hos Favoritgarner.se.)

Diwybytitti (on Instagram) has so many cute (and free!) patterns of babystuff on her blog (check it out HERE). I’ve been planning to make this space-securityblanket for a while, and when I was going to meet a former coworker who got a baby just a few weeks before Vilmer came, I decided to make one for her baby. You can find the free pattern HERE. I used scrapyarn of Scheepjes Catona in the colors 253 and 400 and some black and white for the eye. 

20181111_112747 (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s