Väskor / bags

Acrobat väska – Acrobatic bag

20180730_173912

Ännu ett mönster där jag använder Acrobatic Stitch (och inte blir det det sista, jag lovar, jag älskar du denna roliga teknik!) Från början gjorde jag den blå väskan, som är virkad i Catona, men blev så sugen på att se hur den skulle bli med två andra bomullsgarner från Scheepjes: Cahlista (den stora till vänster) och Maxi Sweet Treat/Sugar Rush (den pyttelilla).

Jag har ju lite smått berättat om att lillebror förväntas komma i oktober och jag tror dessa kommer att passa bra som uteleksaksväskor till lillen, för en gångsskull ska jag alltså behålla dessa själv.

Garnet finns att beställa hos Favoritgarner.se.

Här är mönstret på svenska: akrobatväskan – svenska

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

I love the Acrobatic stitch and can’t stop making things with it (this won’t be the last, I promise!), and here’s my version of the market bag. I made three different bags by using three different cottonyarn by Scheepjes (Cahlista, Catona and Maxi Sweet Treat/Sugar Rush, and you can get it at Favoritgarner.se). They’re all made from the exact same and simple pattern: acrobatic bag -English.

For once I’ll keep these for my self. As I’ve revealed, we’re expecting a babybrother in October and I think these will serve excellent as bags for his outside toys.

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s