Handledsvärmare / Wristwarmers · stickning/knitting

Simplicity – handledsvärmare/wristwarmers

20170321_173910

Jag sålde en hel del stickat medan jag hade mitt konsthantverksföretag aktivt, främst var det ju keramik som jag sysslade med, men jag stickade på kvällarna i soffan när jag kollade på teve. En av mina största storsäljare var denna enkla handledsvärmare, och jag tänkte dela med mig av mitt mönster. Beroende på vilket garn man använder så är den väldigt snabbstickad, en perfekt sista-minuten-present. Jag rekommenderar att man använder ett härligt mjukt garn, som t.ex. Viking Cream, som du kan köpa här: Cream – Viking garn hos Favoritgarner.se

Och mönstret på svenska finns här: simplicity handledsvärmare- svenska

When I ran my little craftbusiness I mainly made and sold ceramics, but also some knits. This simple wristwarmer was one of my bestsellers, and I’ve decided to share the pattern with you. It’s a quick knit (depending on which yarn you use) and a perfect last-minute-gift. They’re excellent for using by the computer, as the hands easily gets a bit cold.

Here’s the pattern in English: simplicity wristwarmers – English

I recommend using a soft yarn like Viking Cream, check it out at Favoritgarner.se (link above). They ship internationally, just send them an e-mail.

This is a free pattern, but I appreciate if you link back to this page or tag me on Instagram, (annimia77), if you post photos of finished projects made from my patterns. I would love to see the finished products!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s