filt/blanket · stickning/knitting

Kalle’s babyblanket

20170809_161919

Den här sommaren har handlat mycket om babyfiltar. Dels har det fötts en hel del barn i bekantskapskretsen och dels kom jag ju på hur bra Scheepjes Catona är till babyfiltar (Kolla in garnet hos Favoritgarner.se här.) Har flera idéer till men nu är det ju snart höst så nu är det dags för lite mer höstgrejer…

Denna babyfilt är superenkel att göra, men tycker att den ändå blev jättefin i sin enkelhet! Vill du göra en likadan finns mönstret här:

Kalles babyfilt svenska 

This summer has been pretty much all about making babyblankets. A lot of babies have been born among friends and family and since I discovered how perfect Scheepjes Catona is to make babyblankets from it’s as if I can’t stop. (See the link above in the Swedish text, Favoritgarner.se ship internationally, just send them an e-mail.) I still have a few ideas left to try, but must take a break now to make some things for the coming fall…

This blanket was supereasy to make and here’s the simple pattern if you’d like to make your own.

Kalles babyfilt English

This is a free pattern, but I appreciate if you link back to this page or tag me on Instagram, @annimia77, if you post photos of finished projects made from my patterns. I would love to see the finished products!

20170809_161301

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s