Alla hjärtans dag/valentine's day · Virkning/crochet

Hjärtdagen / heartday

Glad alla hjärtans dag! Oavsett om man älskar eller hatar denna dag så är det en anledning att göra hjärtan! Här kommer tips på ett fantastiskt litet hjärtmönster jag hittade för ett tag sedan på denna blog: abagfullofcrochet.co.za. Jag älskar ju att virka ”overlay” (vad sjutton heter tekniken på svenska egentligen?) och detta lilla snabbvirkade hjärta är perfekt! Jag använde tre olika färger av Scheepjes Catona, som är mitt absoluta favoritgarn att virka mandalas av.

Du hittar mönstret här: Overlay crochet heart

Happy Valentine’s day! You may love or hate this day, but nevertheless it’s a great reason to make hearts! I found this amazing little heartpattern a few days ago, at the blog abagfullofcrochet.co.za and the fact that it’s in overlay crochet makes it even better! You’ll find the pattern in the link above.I used three colors of Scheepjes Catona, my favorite mandala-making-yarn.

20170213_181327

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s