Okategoriserade

Hello!

Hej och välkommen till denna blogg, första inlägget!

Jag lägger ju ut bilder på Instagram (Annimia77) på alla mina garnprojekt och här kommer du att kunna läsa lite mer om dem, och om det är mitt egna mönster kommer du att hitta det här också.

Jag älskar glada färger, helst rosa och gärna kontrastfärger. Jag är inte mycket för naturfärger och beige och sånt. Det senaste året har min passion varit att virka mandalas. Där kan man få fullt utlopp för roliga färgkombinationer! Jag har alltid ett mandalaprojekt på gång, parallellt med övriga projekt… (har alldeles för många WIPs, men vem har inte det?)

Jag ser mig egentligen mer som en stickare än en virkare, och gör hellre stickmönster än virkmönster, men det kommer nog att bli lite både och, blandat med allt möjligt roligt som har med garn att göra. Hoppas vi ses!

Hello and welcome to the premiere of this blog!

I post pics of my work on Instagram (Annimia77), and in this blog I’ll be writing more about each project. If I made the pattern myself I’ll share it with you here.

I love happy colors, preferably red and pink and I love contrasts. Natural colors like grey, beige and brown is really not my cup of tea (except when used together with a bright and happy color of course!) The past year really got me hooked on making mandalas, the perfect project to play around with colors! I always have a mandala-WIP going, so I promise you a few mandala-posts in the future along with my own patterns and pretty much anything else that involves knitting and crochet. 

20160810_190444

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s