kudde / pillow · stickning/knitting

Puss och kram – pillow

20180820_140644

Det var så roligt att göra Puss och Kram – babyfilten att jag ville göra något mer med samma teknik. Det blev en cylinderkudde denna gång. Väldigt enkel teknik. Garnet är återigen Tilda Cotton Eco från Svarta Fåret som du kan shoppa HÄR.

Här är är mönstret på svenska: Puss och kram cylinderkudde – Svenska

Mina mönster är gratis, men jag har lagt mycket tid, energi och kärlek på dem. Om du postar bilder på sociala medier är jag tacksam om du taggar mig (Annimia77 på instagram) och hänvisar till denna blogg för mönstret. Tack.

20180820_100950

I recently made a babyblanket with the fun technique of cabling in strips, and I felt I wanted to make something more. The result is this simple cylindrical pillowcase. I’ve once again used the yarn Tilda Cotton Eco by the Swedish yarnbrand Svarta Fåret and you can buy the yarn HERE at Favoritgarner.se. 

There’s the English pattern: Puss och kram – pillow – English2

This is a free pattern, but I’ve spent a lot of time, energi and love writing it, so please treat it with respect. If you post pics of your finished objects from my patterns on social medias, I’d be happy if you tag me (Annimia77 on Instagram) and refer to this blog for the pattern, thanks.

4 reaktioner till “Puss och kram – pillow

  1. Vill så gärna sticka din fina cylinder kudde Kan inte förstå/läsa hur man stickat ”interlocking Cables”?
    Kan du enkelt förklara eller tipsa var jag kan läsa mig till det? Men inte med engelska termer. Det vore jättesnällt. Ha de bra. M V H Anna-Greth

    Gilla

    1. Hej Anna-Greth! Vad roligt att du vill sticka cylinderkudden! Såg att jag inte skrivit ut F6B och F6F, ursäkta! F6B= fläta 6 maskor bak, dvs sätt tre maskor på flätsticka bakom arbetet, sticka 3 maskor från vänsterstickan, sticka de 3 maskorna från flätstickan (allt med räta maskor). F6F=Fläta 6 fram, som F6B, men du håller de 3 maskorna på flätstickan FRAMFÖR arbetet istället för bakom. Och rm=räta maskor och am=aviga maskor. Hör av dig om kör fast. 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s