Garn / yarn · stickning/knitting · Virkning/crochet

Chunky!

1515566378246 (1)

Stitchbloggers (som jag är en av) har fått äran och nöjet att testa ett gäng nya garner inför deras Sverigelansering hos Favoritgarner.se. På fredag är det premiär, och även om det än så länge är hemligt så har vi fått lov att släppa lite sneakpeeks innan dess. Sök på hashtaggarna #chunkystitchbloggers och #chunkyfavoritgarner på Instagram om du vill se lite förhandsvisningar!

De flesta av garnerna är härligt tjocka, och det har varit så roligt att testa dem. Tjockt garn = snabbstickat, så nu kommer det snart massa nya mönster. Jag som helst stickar är speciellt förtjust i flera som är helt underbara stickgarner!

20171216_133931
Detta är en en stoooor perstorpsväska, och tre nystan är allt som får plats!

Friday is the big day when Favoritgarner.se will start selling two new yarnbrands in Sweden! It’s a bunch of different kinds of yarn, many of which are CHUNKY! Stitchblogger’s have had the privilege to try the yarns out, and they are so yummie! We can’t wait to show you what we’ve been working on, but until then you can get some sneakpeeks with the hashtags #chunkystitchbloggers and #chunkyfavoritgarner.

20180109_160406

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s